Skip to content

Nieuw: Blue Star Nutraceuticals

Klaar voor kersverse producten op de website? Wij wel! Muskle houdt altijd de ogen open voor nieuwe, unieke en innovatieve en als vanzelfsprekend perfect werkende merken. Daarom presenteren we met trots, als eerste Nederlandse webshop, een nieuwe reeks producten van het Amerikaanse merk Blue Star Nutraceuticals.

Blue Star: weergaloze producten met een duidelijk verhaal

Blue Star Nutrition staat voor buitengewone producten,  zelfverzekerdheid, kracht en betrouwbaarheid. Het merk legt de lat hoog, bij elk product opnieuw. En niet geheel onbelangrijk: ze hebben producten die over de hele wereld geprezen worden. Muskle is altijd voor jullie op zoek naar goede producten: de komst van Blue Star kon niet langer uitblijven. We willen jullie deze sportervaring niet laten missen!

In een industrie waar merken komen en gaan, blijft Blue Star stevig aan de top staan. Ieder product stijgt weer boven zichzelf uit. Hoe wordt dat hoogtepunt elke keer opnieuw weer bereikt? Het geheim zit hem in de uren van onderzoeken die bij elk nieuw product worden uitgevoerd. Bij Blue Star werken de beste artsen, wetenschappers, onderzoekers, ontwerpers en atleten samen om alleen het beste te creëren.  Blue Star Nutrition blijft altijd op zoek naar tips, trucs,  bewijzen en geeft elke cent uit aan nieuwe, exotische ingrediënten en compleet innovatieve formules. Of het nu om poeder, capsules of shakes gaat: Blue Star Nutraceuticals maakt alleen maar supplementen van premium kwaliteit. De producten zijn performance-ready, oftewel: klaar om mee te knallen!

Alleen maar positieve reviews tekenen het wereldwijde succes van Blue Star Nutrition. En nu staat het merk ook op het punt om Nederland te veroveren. Ontdek zelf wat Blue Star voor jouw lichaam kan doen.

De Blue Star producten op de website: meet P.P.K, GH Peak en Status

Nieuwsgierig geworden? Je kunt nu zelf de producten van Blue Star Nutrition uitproberen, want er staat er al drie op onze webshop. P.P.K, GH Peak en Status. Stuk voor stuk uitzonderlijke producten van Blue Star.

P.P.K Blue Star: Pomp, Power, Kick. Deze drie woorden krijgen een hele andere betekenis nadat je gebruik hebt gemaakt van deze fantastische pre-workout. Dit is de sterkste pre-workout die Blue Star ooit gemaakt heeft. Het geeft je alleen wat je nodig hebt, en niet wat je niet nodig hebt. Het bevat ingrediënten die geen enkele ander supplement bevat. In de kern van je spieren zijn er twee soorten vezels aanwezig: een snelle zenuwtrekking en een langzame zenuwtrekking. Langzame zenuwtrekkingen zijn ideaal voor marathonlopers en langeafstandzwemmers. Snelle zenuwtrekkingen zijn de vezels die je shirt vullen met spieren, hoofden omdraaien en verhalen vertellen. Snelle vezels bouw je met explosie en versnelling: precies wat P.P.K jouw biedt!

GH Peak Blue Star: Slapend rijk worden. Rijk aan spieren. Dit groeihormoon is ideaal voor vetverlies, spieropbouw, slaapverbetering en energie. En het beste van alles is: je hoeft er zelf niets voor te doen. samen met je lichaam doet GH Peak ‘s nachts het werk, als jij slaapt. Ongeveer een uur nadat je in slaap valt is GH Peak het meest productief. Na je 21ste neemt het natuurlijke groeihormoon in je lichaam af, waardoor verschillende zogenoemde ‘ouderdomskwaaltjes’ vroeg of laat opspelen. Denk maar aan rimpels, grijs haar, minder energie, hart-en vaatziekten en botontkalking.

Status Blue Star: Neem iedere ochtend drie capsules zonder eten of drinken en het zal je leven veranderen. Testosteron zorgt voor spieren, minder buikvet, meer energie en een hoog libido. Maar na een bepaalde leeftijd neemt dit af en kun je wel wat extra hulp gebruiken. Status is de oplossing om je natuurlijke testosteronproductie met maar liefst 434% te verhogen! Met een award-winning formule is Status hard op weg de wereld te veroveren. Ook die van jou?

 

Winkelwagen
Back To Top